За нас

За нас
Парти агенция Балончо доставя 7 дни в седмицата от 9 до 20 часа балони с хелий, балони с печат, декорация с хартия, тюл, органза, парти артикули за рожден ден, сватба и други събития. Разгледайте галерията и се обадете, за да споделите с нас как да развеселим вашия празник.

Парти агенция Балончо работи от 2004 година. Поради гъвкавото ни работно време и възможността да реализираме бързи малки и големи доставки, с изключително удоволствие сме работили върху :

– над 1200 части партита – рожденни дни на малки и порастнали деца, изненади за влюбени, весели колеги и добри приятели, декорации
– над 500 сватби – доставка на балони с хелий, тюл и калъфи, аранжировки от естествени и изкуствени цветя,
– над 300 корпоративни събития
– над 100 промоции, рекламни акции и нестандартни прояви
– над 100 декорации на сцени на открито и закрито в страната.
– над 50 изложбени щанда.

През деня запълваме времето си с разходки в задръстването, за да изненадаме хората със специални поводи, които са си поръчали нещо. Ако желаете и вие да поръчате или желаете да организираме среща в удобно за вас време и час, ще се радваме да се запознаем с Вас. Не се колебайте да ни потърсите по телефона или по имейл. Ние знаем, че вашият празник е специален и че имате много въпроси във връзка с реализацията на едно страхотно събитие. Питайте ни за всички възможности, продукти и условия. Дано да сме полезни.

Ако не можем да ви доставим необходимата стока или услуга, ще се опитаме да ви препоръчаме най-близкия доставчик.
Разгледайте галериите с наши реализирани декорации :
Или се свържете с нас, за да обсъдим ващите идеи и да получите неангажираща оферта.