За нас

За нас
Ние работим от 2004 година.Екипът ни се състои от двама човека и работим активно с партньорска мрежа от подизпълнители.
Бихме предпочели да ви насочим към партньор или конкурент, ако не можем да ви обслужим, така че ако изразите ясно вашето запитване, ще се опитаме да ви насочим.

Балончо доставя 7 дни в седмицата от 8 до 20 часа балони с хелий, балони с печат, декорация с хартия, тюл, органза, парти артикули за рожден ден, сватба и други събития. Разгледайте галерията и се обадете, за да споделите с нас как да развеселим вашия празник.

Парти агенция Балончо работи от 2004 година. Поради гъвкавото ни работно време и възможността да реализираме бързи малки и големи доставки, с изключително удоволствие сме работили върху :

– над 2000 части партита – рожденни дни на малки и порастнали деца, изненади за влюбени, весели колеги и добри приятели, декорации
– над 600 сватби – доставка на балони с хелий, тюл и калъфи, аранжировки от естествени и изкуствени цветя,
– над 500 корпоративни събития
– над 200 промоции, рекламни акции и нестандартни прояви
– над 200 декорации на сцени на открито и закрито в страната.
– над 80 изложбени щанда.

През деня запълваме времето си с разходки в задръстването, за да изненадаме хората със специални поводи, които са си поръчали нещо. Ако желаете и вие да поръчате или желаете да организираме среща в удобно за вас време и час, ще се радваме да се запознаем с Вас. Не се колебайте да ни потърсите по телефона или по имейл. Ние знаем, че вашият празник е специален и че имате много въпроси във връзка с реализацията на едно страхотно събитие. Питайте ни за всички възможности, продукти и условия. Дано да сме полезни.

Ако не можем да ви доставим необходимата стока или услуга, ще се опитаме да ви препоръчаме най-близкия доставчик.
Разгледайте галериите с наши реализирани декорации :
Или се свържете с нас, за да обсъдим ващите идеи и да получите неангажираща оферта.